naar de beginpagina

Workshops creativiteitsontwikkeling

Creativiteit is een vaardigheid die aan te leren is. Het is op veel manieren te stimuleren. De workshops, cursussen en trainingen die XL ARt~WORKS biedt zijn spannend, leuk en effectief.

Workshops op maat

Wil je een leuke dag met je vriend(in)en of collega's? Of heb je zin in een orginele familiedag? XL ARt~WORKS geeft workshops op maat. Je kunt kiezen uit het programma-aanbod of een techniek naar keuze aanvragen.

Voorop staat in ieder geval dat het een onvergetelijke kleurrijke en spannende dag wordt die je niet snel zult vergeten. Als je interesse hebt, neem dan contact op. Dit is een greep uit het aanbod:

Kijk voor een groter aanbod en prijzen op creativiteitgeenkunst

Vrij werken

Individuele begeleiding voor iedereen die wil tekenen, schilderen (olie, acryl, aquarel), collages wil maken of met gemengde techniek wil werken.

Cursisten krijgen opdrachten in de door hen gekozen techniek of werken eigen idee├źn uit. Iedere cursist wordt individueel begeleid door een bevoegd docent. Doordat iedereen met een eigen werkstuk bezig is en er verschillende technieken worden beoefend, is het stimulerend en inspirerend om medecursisten aan het werk te zien. Maximale groepsgrootte 8 personen.

Start cursussen: half september en eind januari. Locatie: atelierruimte Hillegom.

Kosten: 200 euro voor 10 lessen van 2 uur. Materialen en koffie/thee inbegrepen.

Interesse? Neem dan contact op.

<

Bekijk alle foto's